Level: 35 [?]
Experience: 747,862
Next Level: 824,290
DUYURU:
Sitemizde daha önce de olan online chat tekrar eklenmiştir.
Tekrar online chati tanışma sohbet amaçlı kullanılır siyasi konular yazılır tartışmalar çıkarılırsa online chat bu sefer tekrar konulmamak üzere kaldırılacaktır. YÖNETİMİN KARARI KESİNDİR. online chati bilgi yardım ve mahsun kırmızıgül geldiginde onunla sohbet etmek için kullanınız...
kategori şeklinde açılan sohbet sayfaları kaldırılmıstır.
online chatimiz hayırlı olsun.
26.06.2008 tarihinde sitemizin forum sayfaları yenilenmiştir
Level: 36 [?]
Experience: 883,776
Next Level: 1,000,000
Alinti:
Orjinal Yazari şirin paşalı
mahsunun geleceginden haberimiz olacakmı peki?
bu kendısıne baglı mesela gecen msj bırakmıstı sıteye gelmıstı artık kıme denk gelse cete yazar egerkı mahsun abı gorurse konusmak ısterse yazar tabıkı ama ne zaman gelır onu bılmıyorum kendı ıstegıne ve kararına kalmıs bırsey...
ernestonun dedıgı gıbı cet ıle ılgılı bu son bırdaha gecmıstekı yasananlar olursa cet bolumu sonsuza dek kaldırılıcaktır bız burda sızler ıcın bırseyler yapıyorsak yapmaya calısıyorsak sızlerınde bunu gorup degerını bılmenız ve suistımal etmemenız gerekıyor herkesın gosterecegı olgun davranıslar ıcın sımdıden herkese tsk ederım...
CHATİ GEÇİCİ OLARAK KALDIRDIM BU ŞEKİLDE CHATİ KULLANMAYA DEVAM EDERSENİZ BİRDAHA EKLERMİYİM BİLMİYORUM UYARIYORUM HALA DEVAM EDİYORSUNUZ. BU SİTENİN BELLİ KURALLARI VAR HERKES BUNU BİLSİN.
BİRKAÇ SAAT SONRA CHATİ TEKRAR EKLEYECEĞİM HERKES SAKİNLEŞSİN VE KENDİSİNE GELSİN. BİRDAAHA KALDIRDIĞIMDA EKLEMEM.
Level: 37 [?]
Experience: 1,170,119
Next Level: 1,209,937
EVET SONUNA KADAR HAKKISINDA KIMSE TARTISMADI KIII BIZIM INSANLARIMIZDA SU VAR KARDESIM ADAM AAA DEDI AN YA KAVGA ETMEYIN YA KONUSUYOR BIRSEYI ACIKLIGA GETIRIYORUZ BEN BIRSEY ACIKLIGA GETIRMICEKSEM BIRSEYDE SOHBET ETMICEKSEM BIR FIKIR YADA BIR CEVAP FIKIRE BIR YÖNELIK TARZ VERMICEKSEM O ZAMAN CHATI ACIN BEN FORUM TARAFINDA TAKILRIIM SIZEDE BOL SOHBETLER DILERIM
SIRF CHATTE YAZANLAR SİTE KISMINDA SIFIR MESAJI OLANLAR CVHATE GİRİP MSN İSTEYİP ARGO KELİMELER KULLANANLAR OLMASI VE AZ ÖNCE CHATTEKİ KARŞILIKLI ATIŞMA SONUCU KISA SÜRELİĞİNE KALDIRDIM BUNDAN KİM ALINIRSA ALINSIN AMA ASIL SORUNLU OLANLAR ALINMALI Kİ ONLAR FORUM KISMINA GİRMİYORLAR. KİMSEYE CHATE GİRME DEMEDİK DEMEYİZ HELE BİR YÖNETİCİMİZ BU KONUDA BİLİNÇSİZCE TEPKİ VERİYORSA TEK SÖYLEYECEĞİM YAZIK TANIYAMAMISSIN.
BEN SNEIN NASIL BIRI OLDUNU BILIYORUM NASIL SÜPER NASIL YÖNETICI NASIL BIR INSAN OLSUNU BILYIORUM ONA BIRSEY DEMIYORUM HATA BURDA BINLERCE INSAN VAR KIM ÜSTÜNE ALINIRSA ALINSIN SENIN ELINE SU DÖKEMEZER BUNUDA ÖLÜYORUM AMA YANI BIZIM TÜRKLERIMIZ BUNU COK YAPYIOR DA DMEIN BAKIYORDUN KENDIN GÖRDÜM ATISMA OLABILIR UMUTLADA ATISDIK SONRADAN KARDESIM DIYE SESLENIYORUZ BIR BIRIMIZE AMA HER BIRSEYDE KAVGA ETMEYIN DIYORLAR SEN DEGIL ÜYELER FELAN HERKES DIYOR YA HERSEYDE KAVGA ETMEIYN DENMEZ KIIIII
EVET ARKDASLAR BAZI KISILERIN YÜZÜNDEN CHAT BÖLÜMÜMÜZ KAPANMISDIR SITE BELKI 1-2-3 GÜN KAPALI DURACAKDIR NE KADAR BILINMEZ ONA SEVGILI ADMIN YANI ERNESTO KARAR VERECEK BEN DEDIM IKI GÜN KAPATSIN VE ACSIN DEVAM EDERSE TÜMDEN SILSIN BAKALIM BUNU ZAMANÖSTERECEK
CHATTE KÜFÜR ARGO KELİME OLURSA ÜYELERDEN RİCAM ÖZEL MESAJLA VEYA EMAİL ADRESİME BANA KİŞİNİN NİCKİ İLE BİLDİRİN. BİR KİŞİYE MAL EDİP BÜTÜN CHATİ KALDIRMAK SİZLERE HAKSIZLIK OLUR DİYE TERKAR EKLEDİM...