Merhaba arkadaslar.Adim Tural 20 yasim var ogrenciyim Bakude oturuyorum Mahsun kirmizigulu en az sizler kadar seviyorum onun 1 numarali hayraniyim ,sizlerle tanisdigima memnun oldum.sizlerden rica ediyorum Mahsun abi hakinnda bildiklerinizi bana gonderin ve cikacagi programlara onceden bana haber verin.Tesekkurler
Level: 37 [?]
Experience: 1,169,918
Next Level: 1,209,937
öncelikle üye oldun icin tsk eder ve aramiza bulunmana cok sevindik mahsun abi nin cikacaga zaman buraya veriyoruz zaten bir bilgimiz oldu zaman yada hakkindaki seyleri de burda yaziyoruz hic bir yede olmayan resimler ve ve ve yani cok güzel bir site
Level: 28 [?]
Experience: 192,947
Next Level: 195,661
aramýza hoþgeldin kardeþim þüphen olmasýn cýkacagý programlar ve bilgiler programdan önce sitemizde mevcut olur resimler videolar aradýgýn cok þey vardýr burda tekrardan hoþgeldin
This post has been edited 1 time(s), it was last edited by ahm51: 06-17-2008 00:06.
Level: 22 [?]
Experience: 45,145
Next Level: 49,025
Aramiza hos geldin Tural.Bende MAHSUN KÝRMÝZÝGUL'un Gurcistanli hayraniyin.Bu siteyi yapanlara sonsuz tesekkurlerini iletiyorum. Ne guzel MAHSUN KIMIZIGUL hayranlari bu site sayesinde hepsi bir araya toplaniyor.
Level: 37 [?]
Experience: 1,169,918
Next Level: 1,209,937
bende ramazan abime tsk ediyorum ki böyle bir hazirlik yapip bizi bir araya getirdi ve mahsuna abime de o kadar tsk ediyorum ki iyiki zamaninda savasip albüm cikarmis
Level: 29 [?]
Experience: 227,387
Next Level: 242,754
Alinti:
Orjinal Yazari Mahsuncu öncelikle üye oldun icin tsk eder ve aramiza bulunmana cok sevindik mahsun abi nin cikacaga zaman buraya veriyoruz zaten bir bilgimiz oldu zaman yada hakkindaki seyleri de burda yaziyoruz hic bir yede olmayan resimler ve ve ve yani cok güzel bir site
Level: 29 [?]
Experience: 241,270
Next Level: 242,754
Alinti:
Orjinal Yazari Mahsuncu
bende ramazan abime tsk ediyorum ki böyle bir hazirlik yapip bizi bir araya getirdi ve mahsuna abime de o kadar tsk ediyorum ki iyiki zamaninda savasip albüm cikarmis
bende çk mutluyam nedeni ise
ramazan gibi bir düşmanım war
Aramiza xosh geldin qardash. Hemise sen gelesen. Ama gelir-gelmez sehv buraxma da Smile Sen maksimum 2 nomreli fanat ola bilersen. 1 Nomre menem. Zarafat bir qiraga, Xosh geldin
Level: 35 [?]
Experience: 747,706
Next Level: 824,290
düşmanlık kavramı bu kadar kolay mı?
yapmayın arkadaşlar kırgınlıklar olabilir birbirinizle çok iyi anlaşamıyor olabilirsiniz zıt insanlar da olabilirsiniz ama bu düşmanlık kelimesini kullanmanız için gerekçe degildir. siyahla beyaz nasıl uyumlu oluyorsa bütün insanlık da bu sekilde olabilir... site kurallarına uyuldugu sürece site herkese açık ve adaletli. diger sitelerde olan kafalarına göre banlama uzaklaştırma cezaları sitemizde uygulanmamaktadır. bunları dikkatinize sunarım.