MAHSUN KIRMIZIGÜL RESMÝ FAN SÝTESÝ

Register Calendar Members List Team Members Search Frequently Asked Questions Go to the Main Page

MAHSUN KIRMIZIGÜL RESMÝ FAN SÝTESÝ » Mahsun Kýrmýzýgül'ün Dünyasýyla Ýlgili Herþey » Haberler » Güncel Haberler » 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!.. » Hello Guest [Login|Register]
Last Post | First Unread Post Print Page | Recommend to a Friend | Add Thread to Favorites
Post New Thread Post Reply
Go to the bottom of this page 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!..
Author
Post « Previous Thread | Next Thread »
06-09-2008 11:45 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!.. Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page
emekcii
Çavuþ

images/avatars/avatar-344.jpg

Registration Date: 02-20-2008

Üye No: 269
Msn Adresi:
Web Sayfası:

Rating: 
1 Vote(s) - Average Rating: 1.00

Level: 20 [?]
Experience: 29,052
Next Level: 29,658

606 points of experience needed for next level

Mahsun Kýrmýzýgül sonunda Amerika'nýn en çok satan kadýn dergisi Cosmopolitan'ýn Türkiye versiyonuna girmeyi baþardý. Dergi için bir de moda çekimi yapan Mahsun verdi i pozlarla mankenlere taþ çýkarttý.... 09 Haziran 2008 Pazartesi 04:02Þarkýcýlýktan yönetmenli e soyunan Mahsun Kýrmýzýgül imaj de iþiminde sýnýr tanýmýyor. Dünyaca ünlü kadýn dergisi Cosmopolitan, Haziran sayýsýnda eski türkücü yeni yönetmene 6 sayfa ayýrdý. Röportajýn yanýsýra Kýrmýzýgül'le bir de moda çekimi yapan dergide Mahsun Kýrmýzýgül'ün sayfalarýný Lost dizisinin yakýþýklý Sawyer'ý Josh Holloway'le yapýlan röportaj izliyor. Moda çekiminde foto rafçý Cem Yurtseven'in yansýttý ý 'bambaþka bir Mahsun Kýrmýzýgül' Sawyer'ý gölgede býrakacak iddialý pozlarýyla dikkat çekiyor. Ünlü türkücünün moda çekiminde Gucci ve Guess marka kýyafetlerle verdi i pozlar da de iþimi ortaya koyuyor.

KENDÝNÝ KABUL ETTÝRDÝ

Ýlk filmi Beyaz Melek'le baþarý elde eden Mahsun Kýrmýzýgül Amerika'daki Houston Film Festivali'nde 'En iyi Yabancý Film' ve 'Jüri Özel En Ýyi Yönetmen' ödüllerini de topladý. Hal böyle olunca Mahsun Kýrmýzýgül'ün baþarýsýna modern kentli kadýn için moda, alýþveriþ, güzellik, cinsellik ve iliþkiler gibi konularý iþleyen Amerikan kökenli Cosmopolitan dergisi de kayýtsýz kalamadý. Röportajda "Bize de artýk onun baþarýlý bir yönetmen oldu unu kabul etmek ve baþarýlar dilemek kalýyor" denirken derginin Yayýn Yönetmeni Yasemin Demirkan ise editör yazýsýnda Kýrmýzýgül'den övgüyle sözetti. Demirkan, "Bu ay röportaj yaptý ýmýz herkese hayran olduk... Mahsun Kýrmýzýgül çekime vaktinde, etrafýnda bir "entourage" (muhit, çevre) olmadan ve üstüne güleryüzlü bir þekilde gelince kýsa bir þaþkýnlýk yaþadýk. Gerçekten de son zamanlarda bu kadar komplekssiz ve içten bir ünlü isimle karþýlaþmadýk. Kýrmýzýgül 'büyüdükçe küçülmelisin' sözünün hakkýný veren bir sanatçý oldu unu bize de kanýtladý" dedi.
Search for Posts by emekcii emekcii is offline

Reklam Bölümü

Bilgi: Bu Kısım Sitemizin Reklam Alanıdır.

06-09-2008 16:03 Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page
GÖNÜL GÖNÜL is a female
Orgeneral

images/avatars/avatar-307.jpg

Registration Date: 02-13-2008

Üye No: 228
Msn Adresi:
Web Sayfası:

Rating: 
2 Vote(s) - Average Rating: 9.50

Level: 32 [?]
Experience: 442,384
Next Level: 453,790

11,406 points of experience needed for next level

o bitaneeeeeeeeeee

GÖNÜL :
.::AÐLAMA FÝLÝSTÝN HAK YERÝNÝ BULACAK::.

.::ÝSLAM DÜNYASI YETER ARTIK UYAN BU VAHÞETE SESSÝZ KALMA::.
Search for Posts by GÖNÜL GÖNÜL is online
06-09-2008 21:35 Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page
mahsun_kolik
Asteðmen

Registration Date: 06-07-2008

Üye No: 1044
Msn Adresi:
Web Sayfası:

Rate Member

Level: 22 [?]
Experience: 41,542
Next Level: 49,025

7,483 points of experience needed for next level

HEMEN ALMAYA GÝDÝYORUM...............................

mahsun_kolik :
SENÝ ÇOK ÖZLEDÝM MAHSUN_KOLÝK
Search for Posts by mahsun_kolik mahsun_kolik is offline
06-09-2008 21:40 Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page
mahsun_kolik
Asteðmen

Msn Adresi:
Web Sayfası:

Rate Member

ALDIM BÝLE

TEÞEKKÜRLER ARKADAÞIM HABER ÝÇÝNNNNNN

mahsun_kolik :
06-09-2008 21:45 Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page
mahsun_kolik
Asteðmen

Msn Adresi:
Web Sayfası:

Rate Member

Müzikten Sinemaya Sýký Transfer; Mahsun Kýrmýzýgül
Özge Zeki

Mahsun Kýrmýzýgül, ilk yönetmenlik denemesi olan Beyaz Melek ile önemli bir baþarý elde etti. Uzun yýllardýr müzik dünyasýnda olan sanatçýnýn sinema vizyonunu çok sevdik. Onun için de Mahsun Kýrmýzýgül'ü yakýndan tanýyalým dedik.

Ayný zamanda yakýn arkadaþý olan menajeriyle bir çýrpýda gelip masaya oturdu Mahsun Kýrmýzýgül. Televizyonda kesinlikle daha kilolu ve kýsa boylu görünüyor. Oysa ki sportif bir yapýya sahip, uzun boylu ve oldukça þýk giyinen biri kendisi. Sorularýmý tek tek sýralýyorum, o da baþlýyor seri bir þekilde anlatmaya. Konudan konuya geçiyor ama her söyledi i mantýklý ve tutarlý. Bu, ünlülerde pek bulamadý ýmýz bir özelliktir. Sanatçýnýn geçen yýl çekti i Beyaz Melek, en son Amerika'daki Houston Film Festivali'nde "En Ýyi Yabancý Film" ve "Jüri Özel En Ýyi Yönetmen" ödüllerini kazandý. Özellikle ailevi de erlerin önemini kaybetti i Amerika'da bu, bir tesadüf olamaz. Kýrmýzýgül de bu tespitime katýlýyor ve Türkiye'de de durumun çok farklý olmadý ýný söyleyerek beni þaþýrtýyor. Magazinden her a zý yanan ünlü gibi yo urdu üfleyerek yemeye çalýþýyor. Yasaklý sorular sordu umda kibarca gülümsüyor ve hiçbir þey söylemeden bekliyor. O bekliyor, ben bekliyorum. Üç-beþ cümle kerpetenle alýnýp, sonraki soruya geçiliyor. Yönetmenli i; oynadý ý dizi setlerinde yönetmeni izleyerek ö renmiþ, 'Sette boþ zamanlarda herkes birbiriyle sohbet ederdi, ben yönetmenin yanýna gider onu izlerdim' diyor. Kesinlik çok çalýþkan ve hiperaktif biri. 'Hadi hadi sorularýný sor, akþama top oynayaca ým, çok iþim var' diyor. Yani ayný anda birkaç iþ yapan, planlý, programlý insanlardan Mahsun Kýrmýzýgül. Bu nedenle, en sevdi i çizgi roman kahramaný da Speedy Gonzales. Gerçekten ona da benziyor. Þu sýralar yeni film projeleri üzerine çalýþýyor ama di er yandan müzik de devam ediyor; en iyi türküleri derliyor. Beyaz Melek bu ay 15. Altýn Koza Uluslararasý Film Festivali'nde 12 Türk filmi arasýnda yarýþýyor olacak. Tabii ki hayalinde Oscar var. Tüm bu geliþmeler sonrasýnda bize de artýk onun baþarýlý bir yönetmen oldu unu kabul etmek ve baþarýlar dilemek kalýyor.

Amerika'da bir film festivalinde Beyaz Melek ödül aldý. Böyle bir baþarýyý bekliyor muydunuz?
Beyaz Melek evrensel bir konuya sahip: Kentleþmenin beraberinde getirdi i sorunlar bunlar aslýnda. Ýnsanlarýn bazý de erlerinden uzaklaþtý ýný vurgulayan bir film. Ve bu durum Batý'da had safhada. Ýnsanlar artýk ölüme terk ediliyorlar. Ve bütün yaþlýlar ölümü bekliyorlar. Bugün Norveç'e baktý ýnýzda 4 milyon nüfusun 2,5 milyonu yaþlý ve bir kenarda ölümü bekliyor. Amerika'ya bakýn, festivalde filmi izleyen insanlar özellikle yaþlýlar filmin sonunda öylece kaldýlar, bir süre hareket edemediler. Evrensel bir dil sinema. E er siz çok iyi bir þey ortaya koyuyorsanýz çok etnik olmadý ý sürece ilgi görüyor. Mesela onlara Do u da çok enteresan geldi. Ben artýk filmi de il, izleyenleri izliyorum. Nasýl tepki verdiklerini anlamaya çalýþýyorum. Filmin sonunda Amerikalýsý, zencisi, Porto Rikolusu, Meksikalýsý a lýyordu. Güzel bir þey bu. Neticede 'Vay be ne hayatlar varmýþ bizden uzaklarda. Biz de yaþlýyýz ama demek ki orada da yaþlýlara böyle kötü davranýlýyor' diyorlar. Çünkü buralar onlarýn bilmedi i bir dünya. Ben þimdi yeni bir pencere açtým. Film, benim için dünyaya açýlan bir kapý. Þu anda bu kapýyý hafif araladým. Ama daha iyi filmler yapmam için de tabii yapýlan eleþtiriler, giþenin iyi olmasý, bu filmin tartýþýlmasý, be enilmesi çok iyi. Sadece be enilseydi, hiç bu film üzerinde tartýþýlmasasaydý bir yönetmen olarak bu beni rahatsýz ederdi. Çünkü benim bundan sonra yapaca ým bütün filmlerin mutlaka bir sorunu olacak. Ben sorunsuz filmlerin yönetmeni olmak istemiyorum. Bir neden, bir sorun olmalý. Ben o nedenden yola çýkarak sinema yapaca ým. Beyaz Melek de birçok nedenin bir araya getirildi i bir filmdi.

Ödülü alýrken neler hissettiniz?
Hayatýmýn en güzel anlarýndan biriydi. Sinemanýn merkezi olan Amerika'dan iki ödül almýþ olmak tarif edilemez bir duygu. Sahnede ödül alýrken, hayatýmda kat etti im yolu ve nereden nereye geldi imi düþünüyordum. Ödül töreninden sonra farklý ülkelerden gelen sinemacýlarýn benimle foto raf çektirmek istemeleri çok hoþuma gitti, çok duygulandým. Sinemamýz adýna çok önemli olan bu iki ödül, dünya sinemasýna yön verenlerin u rak festivali olan Houston'dan Türkiye'ye, bizlere geldi. Bu baþarý, hikayenin evrenselli inin bir göstergesidir.

DEVAMI COSMOPOLITAN'IN HAZIRAN SAYISINDA...

mahsun_kolik :
07-14-2008 21:57 Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page
keke_osman keke_osman is a male
Orgeneral

images/avatars/avatar-299.jpg

Registration Date: 06-15-2008

Üye No: 1129
Msn Adresi: aska_surgun66@hotmail.com
Web Sayfası: http://www.mahsun-kirmizigul.net

Rating: 
3 Vote(s) - Average Rating: 8.33

Level: 30 [?]
Experience: 295,605
Next Level: 300,073

4,468 points of experience needed for next level

dogru kardes ole mahsun abi saol

keke_osman :
Homepage of keke_osman Search for Posts by keke_osman AIM Screen Name of keke_osman: aska_surgun66@hotmail.com YIM Account Name of keke_osman: aska_surgun66@hotmail.com View the MSN Profile for keke_osman keke_osman is offline
09-11-2008 00:01 KONU: 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!.. Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page
romyo romyo is a male
Mahsun Fan

images/avatars/avatar-304.jpg

Registration Date: 01-26-2008

Üye No: 106
Msn Adresi: romyothekiss@yahoo.com
Web Sayfası: http://mahsun-kirmizigul.net

Rate Member

Level: 35 [?]
Experience: 699,737
Next Level: 824,290

124,553 points of experience needed for next level

tesekkurler
Happy Smile Happy

romyo :
Homepage of romyo Search for Posts by romyo View the MSN Profile for romyo romyo is offline
09-11-2008 07:50 KONU: 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!.. Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page
SanalPrens SanalPrens is a male
Teðmen

images/avatars/avatar-308.jpg

Registration Date: 09-06-2008

Üye No: 1873
Msn Adresi: csuyani@hotmail.de
Web Sayfası:

Rate Member

Level: 21 [?]
Experience: 31,606
Next Level: 38,246

6,640 points of experience needed for next level

Happy Happy Happy

SanalPrens :

"Eger beni bu sokakta,bu semtte,bu $ehirde bulamazsan sevgilim bilki ben, Gözlerinin daldigi yerdeyim.."
Send an Email to SanalPrens Search for Posts by SanalPrens View the MSN Profile for SanalPrens SanalPrens is offline
10-26-2008 17:22 KONU: 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!.. Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page
MAHSUNUM MAHSUNUM is a female
Mahsun Fan

images/avatars/avatar-349.jpg

Registration Date: 03-10-2008

Üye No: 361
Msn Adresi:
Web Sayfası: http://www.mahsunkirmizigul.com

Rating: 
2 Vote(s) - Average Rating: 10.00

Level: 34 [?]
Experience: 592,293
Next Level: 677,567

85,274 points of experience needed for next level

MAHSUNUN BASARILARIYLA GURUR DUYUYORUM . ALLAH DEVAMINIDA GETIRICEK INSALLAH GUNESI GORDUM ILE .

MAHSUN KIRMIZIGULUN KOYU SEVENI SIBEL ...

MAHSUNUM :
Send an Email to MAHSUNUM Homepage of MAHSUNUM Search for Posts by MAHSUNUM AIM Screen Name of MAHSUNUM: MAHSUNUM YIM Account Name of MAHSUNUM: MAHSUNUM MAHSUNUM is offline
11-25-2008 18:09 Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page
mahsuncuyum
Mahsun Fan

images/avatars/avatar-287.jpg

Registration Date: 11-05-2008

Üye No: 2378
Msn Adresi:
Web Sayfası:

Rating: 
1 Vote(s) - Average Rating: 10.00

Level: 27 [?]
Experience: 142,172
Next Level: 157,092

14,920 points of experience needed for next level

tesekkurler

mahsuncuyum :
MAHSUN SEVGISI MEZARDA BILE BITMEZ SENIN SEVGINI ANLATMAMA KELIMELER YETMEZ
Send an Email to mahsuncuyum Search for Posts by mahsuncuyum mahsuncuyum is offline
11-25-2008 20:21 Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page
garipcihad garipcihad is a male
Üsteðmen

images/avatars/avatar-389.jpg

Registration Date: 04-06-2008

Üye No: 505
Msn Adresi: garip_motorcu_40@hotmail.com
Web Sayfası:

Rate Member

Level: 26 [?]
Experience: 104,121
Next Level: 125,609

21,488 points of experience needed for next level

İŞTE MAHSUN ABİ BUDUR HABER İÇİN ÇOK SAĞ OL

Send an Email to garipcihad Search for Posts by garipcihad View the MSN Profile for garipcihad garipcihad is offline
12-21-2008 22:02 Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page
ERDÝ ERDÝ is a male
Mahsun Fan

images/avatars/avatar-345.jpg

Registration Date: 08-05-2008

Üye No: 1582
Msn Adresi: beco_erdi@hotmail.com
Web Sayfası: http://www.mahsun-kirmizigul.net

Rate Member

Level: 31 [?]
Experience: 350,409
Next Level: 369,628

19,219 points of experience needed for next level

Big Grin tşklerrrrrrrrr amaaa çok tşklerrrr Big Grin

ERDÝ :
Send an Email to ERDÝ Homepage of ERDÝ Search for Posts by ERDÝ View the MSN Profile for ERDÝ ERDÝ is online
Tree Structure | Board Structure
Jump to:
Post New Thread Post Reply
MAHSUN KIRMIZIGÜL RESMÝ FAN SÝTESÝ » Mahsun Kýrmýzýgül'ün Dünyasýyla Ýlgili Herþey » Haberler » Güncel Haberler » 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!..
WoltLab GmbH
Board Design © By KaraKule & MaRCoS
Turkish Language © By LEVIS 501 {Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa}

Anahtarlar: 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!.. mahsun kirmizigul resimleri, 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!.. mahsun kirmizigul mp3 leri, 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!.. mahsun video klipleri izle, 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!.. resimleri, wallpaper, 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!.. resimler 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!.. mahsun kirmizigul sarki sozleri, 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!.. mahsun kirmizigul albumleri, 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!.. mahsun kirmizigul video klip download, 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!.. mahsun kirmizigul dizi izle, 'cosmo' ErkeÐÝ Mahsun!.. mahsun kirmizigul resmi fan culb,

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net