ALBUMUN CIKISI ERTELENDI,ARKADASLAR MAHSUN ABININ SIRKETI OLAN 1 MUZIKLE GORUSTUM VE ALBUMUN 2 AY SONRA CIKACAGINI SOYLEDILER.AMA BOYUT MUZIGIDE ARADIM AMIN OLAYIM DIYE ONLARDA MAYIS SONU AMA CIKMAYADABILR DEDILER ANLAYACGINIZ IS YAS GIBI...ALISTIK ARTIK HER ALBUMDE ERTELEME OLUYOR
Level: 35 [?]
Experience: 748,813
Next Level: 824,290
albüm ertelenmesi bircok sebebe baglanabilir sebebini bilmeden way caným neden ertelendi cýkmasý lazýmdý gibi genelleme olumsuz yorum katiyen yapamam yapmamalýyýz. olumlu yönden bakýp album cýkacak biraz daha gec cýkmasý belki icerigi daha da kuvvetlendirmek içindir diye düþünüyorum.
Level: 17 [?]
Experience: 10,668
Next Level: 13,278
slm arkadaslar tekrar görüstügümüz icin yani burada oldugum icin önce cok mutluyum bu int bende hafifi bagaimlilik yapti galiba
iki ayda cok bir fazla bir süre degil...
Level: 29 [?]
Experience: 207,131
Next Level: 242,754
heralde album ertelenir hem canne'a gitsin hem her galaya gitsin hem yeni film ustune calissin birde mayis ayinda album cikaricak zaten alistik artik ertelenmelere mahsun abi hic bir zaman zamaninda albumunu cikarmadi zaten...ama insalah iyi olur ve en onemlisi arabesk soyler....
Level: 31 [?]
Experience: 330,410
Next Level: 369,628
quote:
Orjinal Yazari ernesto
albüm ertelenmesi bircok sebebe baglanabilir sebebini bilmeden way caným neden ertelendi cýkmasý lazýmdý gibi genelleme olumsuz yorum katiyen yapamam yapmamalýyýz. olumlu yönden bakýp album cýkacak biraz daha gec cýkmasý belki icerigi daha da kuvvetlendirmek içindir diye düþünüyorum.
Ardkþlar ben türkü albümü çýkmasýný istemiyorum..türkü çýkarsa fazla dinlenilmez bence...''Dinle'' yada ''Sarý Sarý'' albümü gibi bir albüm çýkarmasýný istym....
Level: 37 [?]
Experience: 1,170,196
Next Level: 1,209,937
BIR SON DAKKIKA HABERI DE BENDEN MAHSUN ABI OKUMALAR BASLAMIS AMA DEDIKLERI GIBI BITMEMIS DA VAR MIS AMA NE ZAMAN CIKACAK VE OKUMALAR NE ZAMAN BITECEK BILMYIOR