Level: 34 [?]
Experience: 588,784
Next Level: 677,567
BEN BU KONUDA BÝRÞEY DÝYEMEM...ZATEN SÖYLEMEM DE UYGUN OLMAZ..(SÝTEDE)..ÖZELDE KONUÞURSAK DAHA ÝYÝ OLUR...ÖNCE BÝRBÝRÝMÝZÝ TANIYIP GÜVENMEMÝZ GEREKÝR....
Level: 37 [?]
Experience: 1,170,179
Next Level: 1,209,937
ya bu konular özelde konusulurz güven lazim
mahsun bundan öncei bir nummarasi dinleniyordu neden tehditler yüzünden
ve bu konu arkdasimiz dedi gibi önce güven lazim yanlis anlama sakin sana güvenmiyoruz degil cünki seni da tanimiyoruz ama gecimiz günderde tanidimiz zaman sen söylemeden zaten sana vere bilriiz ben her zaman diyorum 5-6-7 sene oldu site ortamina mahsun icin girdim
ve herkes ya git biz üc sendeir alamiyoruz sen mi alacaksin dediler aldim da ama sabir etim ve iyi arkdaslar dan önce iyi kankalar dostluklar buldum
ya bende mahsun abiyle çoookkk tanýþmak istiyorum ama özelden nasýl konuþulur biliyorum sitenin hala bir chat sayfasý yok lütfennnnnn bana yardýmcý olun arkadaþlar lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnya
Level: 31 [?]
Experience: 330,405
Next Level: 369,628
pýnarcýgým bi tek sen degil kine bende cooooooook görmek istiyorum ama olmuyooooooooo kine
ona sýmsýký sarýlýp onu cooooooooooookk sevdigimi söylemeyi o kadar çoookk istiyorum kiiiii ama olmuyooooooo inþallah bi gün görmek nasip olur bana sana ve bütün mahsunculara
Level: 29 [?]
Experience: 241,346
Next Level: 242,754
quote:
Orjinal Yazari Mahsuncu
ya bu konular özelde konusulurz güven lazim
mahsun bundan öncei bir nummarasi dinleniyordu neden tehditler yüzünden
ve bu konu arkdasimiz dedi gibi önce güven lazim yanlis anlama sakin sana güvenmiyoruz degil cünki seni da tanimiyoruz ama gecimiz günderde tanidimiz zaman sen söylemeden zaten sana vere bilriiz ben her zaman diyorum 5-6-7 sene oldu site ortamina mahsun icin girdim
ve herkes ya git biz üc sendeir alamiyoruz sen mi alacaksin dediler aldim da ama sabir etim ve iyi arkdaslar dan önce iyi kankalar dostluklar buldum
lo ayaz bende seni tanýdýgýma memnun oldum
seni çok sewiyorum
aþkýmmmmmmmmmmmmm
o numarayý almak içinde bende çok bekledim farkýndasýn degil mi
Level: 24 [?]
Experience: 75,082
Next Level: 79,247
quote:
Orjinal Yazari ÜLKÜ
pýnarcýgým bi tek sen degil kine bende cooooooook görmek istiyorum ama olmuyooooooooo kine
ona sýmsýký sarýlýp onu cooooooooooookk sevdigimi söylemeyi o kadar çoookk istiyorum kiiiii ama olmuyooooooo inþallah bi gün görmek nasip olur bana sana ve bütün mahsunculara
bendeeeeeeeeeeeeeee o hayalle yaþýyorum onu çok seviyorum
ah bir bilse, bir duysa
Level: 22 [?]
Experience: 43,103
Next Level: 49,025
arkadaþlar bende çok bekledim almak için telini hepinizi anlýyorum ama bence kimse istemesin bundan sonra. çünkü hergün birimiz ararsak bu iþin içinden çýkýlmaz. olaylarý akýþýna býrakalým.
Level: 31 [?]
Experience: 330,405
Next Level: 369,628
quote:
Orjinal Yazari mahsuncu2
arkadaþlar bende çok bekledim almak için telini hepinizi anlýyorum ama bence kimse istemesin bundan sonra. çünkü hergün birimiz ararsak bu iþin içinden çýkýlmaz. olaylarý akýþýna býrakalým.
Experience: 41,549
wallahi ben her zaman arýyorum hatta 2 gün önce bir millet wekili sayesinde mahsun beni kendisi aradý
batmana gelince seni mutlaka görecem söznüde werdi
istedigin zaman beni arýya bilirsin bile dedi bana
Experience: 45,162
Bi tarafdan Mahsun Beye de hakk veriyorum milyonlarca hayrani var o kadar kisiyle nasil konussun.Emin olun ki oda hepimizle teker-teker tanismak ister.........diye dusunuyorum.Uzulmeyin "Sabreden dervis muradina ermis"Insallah Birgun bizde MAHSUN KIRMIZIGUL'le tanisiriz.
Experience: 43,103
quote:
Orjinal Yazari mahsun_kolik
wallahi ben her zaman arýyorum hatta 2 gün önce bir millet wekili sayesinde mahsun beni kendisi aradý
batmana gelince seni mutlaka görecem söznüde werdi
istedigin zaman beni arýya bilirsin bile dedi bana
arkadaþlar böle milletvekilidir falan araya insanlar sokmayýn lütfen yanlýþ olur. konuþaca ý varsa konuþur kendi. ok
Level: 25 [?]
Experience: 88,951
Next Level: 100,000
quote:
Orjinal Yazari ÜLKÜ