Level: 35 [?]
Experience: 747,847
Next Level: 824,290
youtube konser videolarý eklemek yasak oldu unu burada ilk defa okuyorum
o kaar album þarkýlarýný video yapýp mp3 gibi atýyorlar yasak de il de güzelim konserleri mi yasaklamýþlar onlarda bir antikaymýslar
videoyu indirdim tesekürler
cok güzel. APA NE OLUYOR ???
Level: 28 [?]
Experience: 171,181
Next Level: 195,661
quote:
Orjinal Yazari ernesto
o kaar album þarkýlarýný video yapýp mp3 gibi atýyorlar yasak de il de güzelim konserleri mi yasaklamýþlar onlarda bir antikaymýslar
kardes tek konser goruntuleri eklemek yasak degil cok sey artik yasak youtube video yukleyince yaziyor uyariyorlar sadece!!!! yani yuklemek riski neyse bizde bu tur siteler yuukleriz
online indirme siteleri
APA nedemek bende bilmiyorum indirdigim sitede boyle yapmislar
Level: 36 [?]
Experience: 883,762
Next Level: 1,000,000
quote:
Orjinal Yazari ernesto
ýndýrdým guzelmýs cok saol kardes
konserý duzenlýyen APA ORGANIZASYON u oldugu ýcýn výdeonun ustune kendý sýrket ýsýmlerýný yazmýslar...
Orjinal Yazari ernesto
ýndýrdým guzelmýs cok saol kardes
konserý duzenlýyen APA ORGANIZASYON u oldugu ýcýn výdeonun ustune kendý sýrket ýsýmlerýný yazmýslar...
Level: 28 [?]
Experience: 171,181
Next Level: 195,661
iste video yukleyince bu cikiyor arkadaslar:
Ingilizce yazi: Do not upload any TV shows, music videos, music concerts or commercials without permission unless they consist entirely of content you created yourself. The Copyright Tips page and the Community Guidelines can help you determine whether your video infringes someone else's copyright.
By clicking "Upload Video," you are representing that this video does not violate YouTube's Terms of Use and that you own all copyrights in this video or have authorisation to upload it.
KISACASI TV den showlar, muzik videolari, konser goruntuleri vs. yasaklamislar... yuklerseniz sorumlu biz degiliz diyorlar!