Level: 34 [?]
Experience: 588,705
Next Level: 677,567
ARKADAÞLAR LÜTFEN HERKES MESLEGÝNÝ, NE ÝLE UGRAÞTIGINI YAZSIN..BAKALIM BU SÝTEDEKÝ MAHSUNCULARIN ÇOGU NE ÝLE UGRAÞIYOR..GERÇEKTEN BUNU MERAK EDÝYORUM...yorumlamanýz dilegiyle...
Level: 36 [?]
Experience: 883,707
Next Level: 1,000,000
býzým oto galerýmýz var...hacý baba bazen arsa iþine gýrýyor bazen inþaat ama asýl meslek oto galerý
bu arada corneete,cedi,laguna,megane,albea,clio,cemax,fox,vs lazýmsa býze gelýn mardýn kýzýltepe gýderken sagda donerken solda
Level: 28 [?]
Experience: 192,965
Next Level: 195,661
ben okumuyorumda calýþmýyorum da bütün senemi bos gecirdim kafamý dinledim bide yazýn tatile gidicem sora gelince calýþmayý düþünüyorum ne zor þartlarda yaþýyorum dimi
Level: 31 [?]
Experience: 330,361
Next Level: 369,628
konyada ünv okuyorum.bu sene son senem.ALLAH nasip ederse iþ hayatýna atýlacagým.harita müh. veya tapu dairesinde torpilli bi iþ bulursanýz sevinirim.tercihim g.dogu bölgesi olursada sevinirim.....
Level: 26 [?]
Experience: 108,310
Next Level: 125,609
bende zaman gecirmek icin okula gidiyorum
haftada bi kac günde calisiyorum yakinda birakmayi düsünüyorum..........
ÜLKÜ BENDE KONYALIYIM
,,SELCUKLU ÜNIVERSTESINEMI GIDIYORSUN?
Level: 25 [?]
Experience: 98,412
Next Level: 100,000
valla arkadaþlar ben b.sayarcýyým yani hem satýyor hem tamirini yapýyor hemde programlarla ugraþýyorum bütün gün deliler gibi çalýþmama ragmen az maþ alýyorum
quote:
Orjinal Yazari günes
ÜLKÜ BENDE KONYALIYIM
ewet selçuk ünv gidiyorum.
sen konyada oturuyosan görüþelim bi gün tabii eger istersennnn
quote:
Orjinal Yazari mahsun47
valla arkadaþlar ben b.sayarcýyým yani hem satýyor hem tamirini yapýyor hemde programlarla ugraþýyorum bütün gün deliler gibi çalýþmama ragmen az maþ alýyorum
yassýk sana yaw.baska bi iþe gir o zaman emeginin karslýgýný veren bi iþe girrr
Level: 26 [?]
Experience: 108,310
Next Level: 125,609
quote:
Orjinal Yazari ÜLKÜ
quote:
Orjinal Yazari günes
ÜLKÜ BENDE KONYALIYIM
ewet selçuk ünv gidiyorum.
sen konyada oturuyosan görüþelim bi gün tabii eger istersennnn
Level: 34 [?]
Experience: 588,705
Next Level: 677,567
bu hayat böyle iþte,BEN DE LÝSE 3 TEYÝM.FÝZÝK,KÝMYA GEOMETRÝ,BÝYOLOJÝYLE UGRAÞIYORUM YA.....HERKESÝN KENDÝNE GÖRE BÝR DERDÝ VE MUTLULUGU VAR ÝÞTE...ADAM OKUL FALAN OKUMAMIÞ AMA PARAYA PARA DEMÝYOR...ÖNEMLÝ OLAN PARA KAZANMAK DEGÝLKÝ,BENCE ÖNEMLÝ OLAN ZEVK ALMAK..herkese göre degiþebilir benim dediklerim...ÝÞTE HAYAT BU.....HERKES FARKLI BÝR YOL ÇÝZÝYOR...
quote:
Orjinal Yazari yubilay bu hayat böyle iþte,BEN DE LÝSE 3 TEYÝM.FÝZÝK,KÝMYA GEOMETRÝ,BÝYOLOJÝYLE UGRAÞIYORUM YA.....HERKESÝN KENDÝNE GÖRE BÝR DERDÝ VE MUTLULUGU VAR ÝÞTE...ADAM OKUL FALAN OKUMAMIÞ AMA PARAYA PARA DEMÝYOR...ÖNEMLÝ OLAN PARA KAZANMAK DEGÝLKÝ,BENCE ÖNEMLÝ OLAN ZEVK ALMAK..herkese göre degiþebilir benim dediklerim...ÝÞTE HAYAT BU.....HERKES FARKLI BÝR YOL ÇÝZÝYOR...
ooooo sayýsalcýsýn yaniiii.arkadasým sana basarýlarrr ALLLAH yardýmcýn olsun.
üstteki yorumuna katýlýyorum.kolay gelsin sana