Level: 26 [?]
Experience: 108,652
Next Level: 125,609
dün akşam özel hatta musti projelerini anlatırken mahsun ilgili açıklamalarda bulundu. mahsun newyorkta 5 minare filminde mustiyi oynatmak istemiş ama mustafa oynayacağı karaktere ısınamadığı için oynamamış. mahsun bayağı ısrar etmiş ama olmamış. musti sırf o yüzden mahsun başka film çekiyor dedi.
arkadaşlar demek ki newyork'ta beş minarenin senaryosu da tamamen hazırdır çok iyi bir aktör bulduğu taktirde bu yaz da o filmi çeker herhalde.
Level: 34 [?]
Experience: 589,590
Next Level: 677,567
KOOBE HABER ICIN TESEKKURLER . BEN BU HABERI IZLEYEMDIM AKSMA , KACIRMISIM , ANNEM SOYLEDI EVE DONUNCE ISTEN .
COK MERAK ETTIM , N EYMIS DIYE . ANNEM BANA SADECE SUNU SOYLEDI , MUSTAFA SANDAL MAHSUN ICIN :
MAHSUN BENIM COK IYI DOSTUM DEMIS .... SONRASINI IZLEMEMIS .
SENIN YAZDIGINDAN CIKARIYORUM SIMDI BISEYLER .
MUSTI ISINAMAMIS DEMEK KI KARAKTERE , ONDAN OYNAMAMIS . UZULDUM SIMDI BUNU DUYDUGUMA .
KESKE OYNASAYDIDA . YILLARCA KONUSULAN NEWYORKTA BES MINARE FILMINI GORSEYDIK . SUPER OLURDU . OLSUN . KISMET . BU .
INSALLAH BASKA BIR OYUNCUYLA OLUCAK BU PROJE , AMA BIR GUN CEKILECEGINE MUTLAKA INANIYORUM BEN .
CEKILSINDE ZATEN , BEN COK MERAK EDIYORUM SENARYOSUNU ZATEN .
MAHSUNADA BUNU DUYURMUS OLAYIM BURDAN , BU FILMI IZLEMEK ISTIYORUZ .
MK KOYU SEVENI SIBEL ...
11-19-2008 21:16 KONU: Mustafa Sandal'dan açýklama
Level: 36 [?]
Experience: 882,246
Next Level: 1,000,000
Alinti:
Orjinal Yazari ebruli
Ya yillardir cekilemedi bu film isallah bu filmden sonra bir album sonra bir turku albumu sonra new yorkta bes minare. Cokmu abarttim ney
evet cok abarttın
ya gunesı gordumden sonra hemen baslasın new york fılmıne cunkı sözu var benı o fılmde oynatıcak walla album falan beklıyemem hemen baslasın baslasınkı bende meshur olıyım
Level: 30 [?]
Experience: 261,393
Next Level: 300,073
Alinti:
Orjinal Yazari mkramazan
Alinti:
Orjinal Yazari ebruli
Ya yillardir cekilemedi bu film isallah bu filmden sonra bir album sonra bir turku albumu sonra new yorkta bes minare. Cokmu abarttim ney
evet cok abarttın
ya gunesı gordumden sonra hemen baslasın new york fılmıne cunkı sözu var benı o fılmde oynatıcak walla album falan beklıyemem hemen baslasın baslasınkı bende meshur olıyım
haber ıcın tsk ederım kardesım
Yok Ramazan olmaz zaten arka arkaya iki film cekti simdi iki album var sirada bir normal bide turku albumu sonrada new yorkta bes minareyi ceker sende unlu olursun ozamanlar
Level: 34 [?]
Experience: 589,590
Next Level: 677,567
IYI FIKIR RAMAZANI OYNATSIN MUSTININ ROLUNDE . YAKISIR VALLA .
O ZAMAN SOYLE DER GAZTELER MAHSUN HAYRANI MAHSUN FILMINDE . OLAY , OLAY , OLAY . HEPIMIZ GURURLANIRIZ RAMAZANIN ADINA . HADI KISMET .
Level: 27 [?]
Experience: 146,389
Next Level: 157,092
Insallah bu filmde cekilecek.Insallah Ramazanda oynayacak. MAHSUNum dediki 2 yilda bir film cekecegim,bunlar son degil. Insallah dedigi gibi albumu mayisa yetistirir.