Level: 30 [?]
Experience: 291,799
Next Level: 300,073
süpersin sagol
bu sarkýyý mahsun abi albümüne alacaktý ozamanlar ama sonra ne olduysa almadý.
mahsun abi bi röportajýnda bi kendime kaset doldurdum 7 a yüzünde 7 b yüzünde tek sarký KEKE demiþti...
Level: 31 [?]
Experience: 329,786
Next Level: 369,628
mahsun abinin tüm sarkýlarýný cok seviyorum ama su bi kac gündür dinledigim sarkýlarý dinleyince hep biþiler anlatýyo bana.mesela bu sarký keke yani;hiç düþünmeden canýmý feda edebilcecegim bi arkadasýmý hatýrlýyor.o da bu sarkýyý cok severde.....
tekrar tskrlerrr gamze....
Level: 29 [?]
Experience: 240,710
Next Level: 242,754
quote:
Orjinal Yazari ÜLKÜ
mahsun abinin tüm sarkýlarýný cok seviyorum ama su bi kac gündür dinledigim sarkýlarý dinleyince hep biþiler anlatýyo bana.mesela bu sarký keke yani;hiç düþünmeden canýmý feda edebilcecegim bi arkadasýmý hatýrlýyor.o da bu sarkýyý cok severde.....
tekrar tskrlerrr gamze....
Level: 37 [?]
Experience: 1,165,489
Next Level: 1,209,937
bu sarki gercekden güzel yani birde mahsun abi yorumladi zaman ayri bir süperlik oluyor ve güzel olmus yilbasi gecesi bir zaman da mahsun abi söylemisdi bunu ve basdan sona kadar gercekden süper ben cok begeniyorum helal olsun bir baskasi bu kadar güzel yorumlayamazdi sanirim tsk ayrica ekledin bize sundun icin
Level: 34 [?]
Experience: 589,542
Next Level: 677,567
KEKE SARKISINI SAHIBI SERVET KOCAKAYADA COK GUZEL OKUYOR . AMA BEN KEKE SARKISINI MASHUNDAN DINLEMEYI COK SEVIYORUM . BASKA OKUYOR MAHSUN BU ESERI . DINLEMEYEN VARSA BI DINLESIN . ISTE VIDEOSU .