Level: 30 [?]
Experience: 261,840
Next Level: 300,073
Ben komik olan yerlerde guldum ama cok agladim zaten Guler Dumanin uzun havasinda bide babasi oyle yere dusuyor ya orda cok agladim. Benim bazi konularda daha cok dusunmemede neden oldu bu film aslinda yani vermek istedigi mesaji ben aldim darisi alamayanlarin basina
Level: 22 [?]
Experience: 45,101
Next Level: 49,025
Malesef daha Gurcistana gelmedi Beyaz meleg`in DVD si.Sadece fragmanni izledim onada cok agladim.
Filmin komik olacagini dusunmuyorum. Belki filmi izlemis olsaydim fikrim degisik olurdu, ama..........
Level: 34 [?]
Experience: 590,299
Next Level: 677,567
BEYAZ MELEK . MUHTESEM BIR FILM . FILMI SINEMADADA IZLEYEN BIR INSAN OLARAK , SOYLEYEBILIRIM KI : BEN BEYAZ MELEGI IZLERKEN , GOZYASLARIMA ENGEL OLAMADIM , IRMAK GIBI AKTILAR , OKADAR DUYGULARLA DOPDOLU BIR FILM KI . AMA AGLADIGIMIN YANISIRA FILMDE GULDUMDE , OZELLIKLE NEJAT UYGURUN SAHNELERINDE .
BEYAZ MELEK , COK AGLATTI BENI , AMA GULDURDUDE . BU FILMDE HERSEY VAR KISACASI , MUTLAKA IZLENMSEI GEREKEN COK ONEMLI BIR FILM .
MK KOYU SEVENI SIBEL ...
BEN MAHSUN KIRMIZIGULE COK TESEKKURLER EDIYORUM BUKADAR OZEL BIR FILM YAPTIGI , BIZLERE SUNDUGU ICIN ...
Level: 30 [?]
Experience: 261,840
Next Level: 300,073
Bugun bize misafir geldi cok sevdigim bir aile dostumuz. Filmi izlemisler tabi benimde Mahsuncu oldugumu biliyorlar hemen cok agladik Ebru cok guzel bir film yapmis Mahsun vallahi cok begendik falan dediler cok hosuma gitti. Insanlar bana anlattiklari zmaan cok seviniyorum sadece biz Mahsuncular degil herkes cok begendi